Cod: SM310803 Categorie: Bucătării clasice
  În stoc
227 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bucătăria de jucărie Bon Appétit Chef este bucătăria de jucărie cu cel mai lucrat aspect în amănunte de pe piaţă. Este format într-un aspect cu o combinaţie de culori frumoase şi proaspete de portocaliu, care este combinat cu culorile alb şi argintiu. Bucătăria de jucărie este chiar realistică, aspectul său se potriveşte celor mai noi trenduri de arhitectură şi design. Acesta va face mai amuzant şi mai interesant jocul pentru cei mici. Bucătăria de jucărie este ideală copiilor de la vârsta de 3 ani. Copii adoră să se joace cu bucătăria de jucărie, de care nu se vor plictisi chiar şi cu trecerea anilor. Datorită aspectului format îndemânatic bucătăria de jucărie poate fi înconjurată, acesta ajută, ca să se joace mai mulţi copii în acelaş timp cu bucătărie. În timpul jocului se dezvoltă abilităţile de comunicare a copiilor, şi în timpul jocului copii vor imita adulţii. Accesoriile, uşile şi butoanele au fost formate după mânuţele mici ale copiilor. Bucătăria de jucărie este ideală fetiţelor şi băieţilor. Cu bucătăria de jucărie se dezvoltă abilităţile motorice, sensibilitatea tactilă şi coordonaţia copiilor. Bucătăria de jucărie este dotată cu numeroase caracteristici, care vor atrage atenţia copiilor.

Smoby Bon Appétit Chef este dotat cu numeroase spaţii pentru depozitare. Bucătăria de jucărie cu frigider, este dotată cu conţinutul unui frigider realistic. Lângă acesta se află un cuptor cu uşă care se poate deschide, unde copii pot prepara chiar şi cozonacuri. Pe suprafaţa de lucru al bucătăriei de jucărie se află o plită electronică cu două locuri, o chiuvetă şi cu o tejghea mică pentru servit. Pe suportul desupra suprafeţei de lucru se află un aparat de cafea espresso cu capsule şi cu diferite gusturi. Deasupra acestuia se află un ceas de bucătărie, care nu poate lipsi din nicio bucătărie, şi nişte cârliguri pentru depozitarea accesoriilor de bucătărie. Din accesoriile creative face parte o oală cu capac, farfurii cu tacâmuri, pahare, ceşti pentru cafea, capsule pentru aparatul de cafea, accesorii pentru bucătărie, tigaie, cookies şi diferite paste făinoase.

Bucătăria de jucărie Smoby este dotată cu numeroase spaţii pentru depozitare şi datorită mărimii compacte încape în fiecare cameră de copii. Bucătăria pentru copii este stabilă şi sigură, şi delicată pentru mânuţele copiilor. Marginile sunt rotunjite, iar plasticul este moale şi mătăsos la atingere. Înălţimea bucătăriei de jucărie este 97 cm, iar dimensiunile sunt 53*34*97 cm. Bucătăria de jucărie este înzestrată cu şarmul şi eleganţa franceză. Smoby se poate mândri cu o tradiţie în furnizarea jucăriilor de copii cu un design unic. Smoby are o tradiţie de lungă durată în furnizarea jucăriilor de copii de cea mai înaltă calitate şi în cel mai modern design. Produsele Smoby se potrivesc celor mai severe cerinţe europene. Cu această bucătărie de jucărie va deveni din fiecare copil un şef bucătar sau o şefă bucătăreasă. Atuncea ce să vă gătească copii?

Funcţii şi caracteristici

  • 23 de accesorii
  • aparat de cafea espresso cu capsule
  • plită electronică
  • chiuvetă 
  • frigider cu uşă care se poate deschide şi cu interior realistic
  • este ideală copiilor de la vârsta de 3 ani
  • culori vii
  • produs Smoby francez
  • înălţimea totală 97 cm
  • este ideală fetiţelor şi băieţilor

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...