Cod: SM24472 Categorie: Bucătării clasice
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Această bucătărie de jucărie Smoby Hello Kitty pentru copii de culoare roz-mov este oferit împreună cu un loc de gătit şi o chiuvetă. Această bucătărie de jucărie este împachetată într-o valiză. Datorită mărmii compacte copii le pot duce oriunde cu ei. Se pot juca cu ea acasă, în grădină, la bunici sau chiar şi în vizite. Este portabil şi conţine în total 20 de accesorii. Printre aceste accesorii se află vase, pahare, farfurii, oale, legume şi prăjituri. Plasticul acestuia este mătăsos şi plăcut la atingere. Această bucătărie de bebe este fabricată din plastic de foarte bună calitate şi rezistent, care este în acelaş timp şi plăcut şi mătăsos la atingere.

Această bucătărie de jucărie este ornată cu abţibilduri cu pisicuţa Hello Kitty. Deasupra suprafeţei de lucru se află rafturi pentru depozitarea vaselor şi alimentelor. Bucătăria de bebe Smoby Hello Kitty este de culori combinate de roz-mov. La finalul jocului se poate închide şi poate fi pus la locul lui cu uşurinţă. Acesta este o jucărie perfectă de călătorie. Conţine tot ce trebuie să conţină o bucătărie de copii adevărată şi nu ocupă mult spaţiu. Dimensiunile valizei 25,5*23*10 cm. Firma franceză Smoby este o firmă conducătoare în furnizarea jucăriilor de copii, care este garanţie pentru calitatea europeană durabilă. Este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...