Cod: SM24195 Categorie: Bucătării electronice
  În stoc
323 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bucătăria pentru copii Smoby Hello Kitty Cheftronic intr-o combinaţie de culori frumoasw și luminoase, strălucește în culorile roz romantic cu alb şi gri. Decorat cu personajul iubit, Hello Kitty, care căştigă inimile prinţeselor mici deja din prima clipă. Lungimea, înălțimea și lățimea bucătăriei a fost aleasă optim împreună cu combinația dinamică de culori sugerănd astfel o atmosferă calmă și echilibrată la bucătărie. Acest joc este o versiune nouă in lumea bucătăriilor,  fiind cea mai populară bucătărie inclusă în lista jocurilor top mulţi ani de zile. Este o bucătărie electronică cu efecte sonorice şi de lumini, funcţionând cu baterii 3xAA/LR6. Această bucatarie conţine tot ceea ce copilul are nevoie timpul gătiri în propria bucătărie.  Bucătăria de joc emitie o varietate de sunete și efecte. În gama bucătăriilor pentru copii după  aspect și calitatea materialului face parte produselor cu cel mai mare succes.  Smoby este o marcă franceză, cu mulți ani de experiență, care produce jucării după standarde europene, fabricate din materiale de calitate.

Acest bucătărie de joc  se potrivește perfect în oricare cameră de copil. Garantant copilul se va juca cu acest joc timp de mulți ani. Toate mânerele, butoanele și accesoriile bucătăriei sunt fabricate să se alinieze după mâinile copiilor, în aşa fel copii de 3 ani pot juca cu acest joc confortabil și în condiții de siguranță. Este destul de mare, deci se poate juca cu el una sau mai mulţi copii în aceaşi timp. Copii jucănd împreună se perfecționează abilitatea de comunicare și în aceași timp imită și pe adulți, socializănd. Bucătăria pentru copii este recomandată pentru copii de la 3 ani. Este populară atât în rândul fetițelor cât și în rândul băieților. Fiecare copil va găsi o activitate plăcută și folosind mulțimea de accesori copii  se vor distra fără sfârși cu ajutoru acestei bucătărie mulți ani de zile. Bucătăria și accesorile au fost fabricate din plastic cea ce este foarte plăcută la atingere și mătăsos. Bucătăria pentru copii Smoby Hello Kitty Cheftronic include o mulțime de accesorii și detalii. Aceasta include mult spațiu de depozitare, astfel accesorile nu se pierd, ele pot fi stocate frumos. Această bucătărie de joc include o chiuvetă retistenă la apă care poate fi îndepărtată. 

Sub chiuvetă găsim poliţe unde putem să depozităm ustensilele de bucătărie şi alimentele. Bucătăria este echipată cu o plită electrică care are două zone de gătit, care emite sunete reale de coacere, gătire, fierbere de apă, gen Blop-Blop. Pe blatul de lucru găsim un picărutor de vase. Aragazul este completat cu un ceas digital, cea ce arată temperatura şi timpul de coacere pe ecranul digital. Deasupra plitei găsim o hotă modernă, cu cârligi mici pe care sunt agăţate tacâmuri. Bucătăria este echipată şi cu o mașină de cafea încorporat, care emite sunete reale și include încă un cuptor cu propriile sale grătare de grill. Cu ajutorul uşii transparente cuptorului, copii pot monitoriza coacerea produselor aşezate pe grațiile acesteia. Cănd pornim cuptorul se aprinde lumina interioară, în momentul în care măncarea este finalizată suntem atenţionaţi cu un sunet, se stinge lumina din cuptor iar mâncarea este gata pentru a fi servit. Această bucătărie  de joc conţine în total 19 accesorii. Aceste includ tigăi, tacâmuri, vase și o varietate de alimente. Înălţimea blatului de lucru este 31 cm.  Dimensiuniea bucătăriei este de 47*29*62 cm. Această bucătărie Smoby este un cadou ideal pentru oricare fetiţa care îi place să gătească sau să coace în bucătărie.

Caracteristici

  • bucătărie electronică de joc cu motive Hello Kitty
  • funcţionează cu 3 baterii  AA/LR6
  • 20 de accesorii
  • înălţime de 62 cm
  • cănd cuptorul este pornit ea este iluminat, plita emit efecte sonorice 
  • aparat de cafea, ceas digital, hotă 
  • spaţii de stocare suficiente
  • produse de calitate franceză
  • recomandat de la 3 ani
  • în special pentru fetițe

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...