Cod: BE920404 Categorie: Cădițe și olițe bebeluși
  În stoc
308 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Spațiile mici vă obligă să faceți compromisuri? Cădița pliabila Eazy Pop din atelierul brandului francez Beaba va satisface toate cerințele dumneavoastră. Cădița ultracompactă pentru bebeluși de culoare gri este practică, ușoară, pliabilă, dar spațioasă și extrem de sigură. Băița copilului în această cadă va fi confortabilă nu numai pentru copil, ci și pentru părinți. Cădița are picioare stabile antiderapante iar volumul de 29 de litri asigură că bebelușul să se poată așeza confortabil în ea și să se joace cu jucăriile în timp ce face baie. Cădița este confecționată din material care nu alunecă și este moale la atingere, astfel încât bebelușul să fie absolut în siguranță în ea. Cădiță are și scurgere, prin care apa se scurge rapid după baie.

Cădița pliabilă Eazy Pop Beaba cântărește doar 2,7 kg și, datorită posibilității de pliere, este potrivită și pentru călătorii și în spații restrânse. Nu aveții spațiu suplimentar în baie? Nici o problemă! Cădița Eazy Pop este compactă și, atunci când este pliată, măsoară 85,5*49,5*12 cm, așa că se potrivește în spatele dulapului de la baie, în spatele ușii sau la duș. Cădița pentru copii Eazy Pop este compatibilă cu șezlongul de baie Transatdo.

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și în fiecare an sunt apreciate și de jurizării profesionale.    

Caracteristici

  • cădiță pliabilă pentru bebeluși
  • volum 29 litri
  • greutate 2,7 kg
  • dimensiuni 85,5*49,5*22 cm
  • cu scurgere
  • suprafață antiderapantă și picioare stabile
  • potrivită pentru călătorii și pentru spații mici
  • design francez de calitate
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...