Cod: BE913572 Categorie: Câni cu cioc pentru bebeluși
  În stoc
61 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Cană pentru bebeluși 360° Learning Cup pentru bebeluși de la prestigiosul brand francez Beaba este ideală pentru susținerea independenței copiilor mici. Cana pentru învățarea băutului independent cu sistem 360° permite celor mai mici copii să învețe să bea independent, de la 12 luni. Sticla cu volumul de 340 ml este foarte rezistentă și 100% impermeabilă, deci este perfectă pentru utilizare nu doar acasă, ci și la plimbări și excursii.

Această sticlă robustă de băut din plastic, de culoare albastră, are două mânere practice pentru o prindere mai ușoară, iar sistemul patentat de băut la 360° permite copiilor să bea din cană din orice parte, la fel ca o ceașcă pentru adulți. Avantajul este, fără îndoială, capacitatea de închidere perfectă, asttfel că lichidul curge din cană doar atunci când copiii își pun buzele pe marginea căniței,

Cana pentru bebeluși 360° Learning Cup de la Beaba poate fi folosită de copii începând cu vârsta de 12 luni, iar ulterior aceștia o pot adapta nevoilor lor. Sticla de băut are mânere detașabile. Când copiii capătă încredere în timp ce beau, pot bea din sticla fără mânere. Avantajul sticlei este capacul de etanșare, care nu lasă nicio picătură de lichid să curgă, astfel că sticla este comapnia ideală în timpul călătoriilor. Sticla Beaba este potrivită și pentru mașina de spălat vase, dar pentru a menține calitatea vă recomandăm să o spălați manual.

Marca franțuzească Beaba cucerește piața cu accesoriile sale inovative de bucătărie și cu produsele sale pentru îngrijirea bebelușului începând din 1989. Proiectanții mărcii se străduiesc să fabrice produse, care corespund celor mai înalte cerințe de calitate. Toate produsele pentru bebeluși Beaba dispun de o calitate înaltă și folosirea acestora este foare ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea experților, ci și a părinților și copiilor mulțumiți. 

Caracteristici

    • cană pentru învățarea băutului indepenent
    • de la 12 luni
    • volum de 340 ml
    • sistem de băut la 360°
    • mânere detașabile 
    • BPA free
    • design modern franțuzesc
    • produs inovator de calitate
    Contact
    Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
    loader  Se încarcă comentariul...

    AM ALES PENTRU DVS.

    loader  Produse cele mai vândute...