Cod: K971801 Categorie: Jucării pentru pătuț
  În stoc
81 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Cartea textilă Choo at home de la compania franceza Kaloo este un cadou excelent pentru fiecare bebeluș încă de la naștere. Cartea textilă moale este realizată din material de înaltă calitate și plăcut la atingere. Conține ilustrații frumoase pentru a-i ajuta pe cei mici să adoarmă. Copilul se poate juca cu cartea, se poate uita la imagini și poate cunoaște povestea ursulețului de pluș care își petrece timpul cu părinții săi și cu pisica. Accesoriul de înaltă calitate la pătuț calmează copilul și, în același timp, oferă un sentiment de siguranță. Cartea include și un cerc de plastic, datorită căruia îl puteți atașa la pătuț.

Cartea originală ajută la dezvoltarea simțurilor și a abilităților motorice ale copiilor, dezvoltă creativitatea și imaginația. În partea inferioară există panglici colorate care încurajează dezvoltarea sensibilității tactile. Pozele cu animalele preferate împreună cu activități ajută la dezvoltarea micuților dvs. într-un mod jucăuș. De asemenea, pe cei mici îi așteaptă hârtia foșnitoare distractivă și o oglindă în care își pot vedea reflexia. Jucăria originală pentru nou-născuți poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat la 30° fără a folosi înălbitori și balsamuri. Materialul textil fin folosit în producție îndeplinește standarde stricte de siguranță și este sigur chiar și pentru copiii mici cu care se joacă. Dimensiunile produsului sunt 14*14 cm.

Compania franceză Kaloo produce de mai bine de 20 de ani jucării moi de pluș pentru cei mici, cu un design unic, din materiale de calitate. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de productie a jucăriilor este atent controlat, iar fiecare jucărie trebuie sa îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriilor de pluș Kaloo sunt umplute 100% din sticle de plastic reciclate, pe care compania le aduce o contribuție semnificativă la protecția mediului.

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...