Cod: RC141700 Categorie: Cărucioare
  În stoc
1 451 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul sportiv pentru copii CityLink® III, este cel mai nou și modern cărucior de oraș, care unește în sine materiale de cea mai bună calitate și elemente funcționale, datorită cărora atât bebelușii cât și părinții se vor bucura de plimbarea cu căruciorul. Căruciorul este potrivit pentru bebeluși începând de la naștere și este realizat în combinația de culori negru și alb. Are un design luxos și oferă copiilor confortul maxim, iar părinții se pot baza pe construcția durabilă din metal. Căruciorul se adaptează nevoilor copilului și părinților, poate fi asamblat foarte rapid în câteva secunde și nu ocupă o mult spațiu, lucru pe care îl veți aprecia mai ales atunci când călătoriți, în vacanță, dar și în timpul plimbărilor din parc și în timpul cumpărăturilor.

Avantaje:

  • construcție rezistentă și durabilă 
  • centură de siguranță în 5 puncte și bară de protecție
  • spătar reglabil cu posibilitatea de poziționării culcat
  • roți de calitate EVA, rotabile până la 360°
  • parasolar cu o parte aerisibilă
  • ultra-compact, cu greutate redusă
  • se asamblează și deasamblează repede, potrivit pentru călătorii
  • mâner reglabil în 2 poziții de înălțime
  • scaun confortabil cu tapițerie
  • spațiu de depozitare spațios în partea de jos
  • ușor de manevrat
  • cărucior trendy de oraș

Scaunul confortabil cu tapițerie asigură copilului confortul în timpul plimbării și poate fi, de asemenea, poziționat în poziția culcat când copilașul vrea să doarmă. Centura de siguranță în 5 puncte, cu curele căptușite și bară de siguranță, asigură o siguranță maximă pentru copilașul dvs. Parasolarul practic al căruciorului, va proteja copilul de condițiile meteorologice nefavorabile, iar în partea din spate a parasolarului, are un sistem de aerisire. Mânerul de ghidare este reglabil în 2 poziții de înălțime, oferă o manevrare simplă, este plăcut și moale la atingere - partea superioară este realizată din piele maro 100%, precum și bara de protecție. În partea de jos a căruciorului există un spațiu de depozitare spațios, în care părinții își pot pune cumpărăturile. Roțile EVA pot fi rotite până la 360° grade, pot fi reglate într-o poziție fixă și sunt realizate dintr-un material special, care combină avantajele roților silențioase, din cauciuc și din material de plastic rezistent, astfel că oferă cea mai bună manevrabilitate.

Căruciorul pentru copii CityLink® III face parte din categoria de cărucioare ultra-compacte, cântărește 6,7 kg (împreună cu parasolar). Dimensiunile sale în stare asamblată (cu roți) sunt de 27*50*57 cm. Căruciorul dezasmablat are dimensiuni de 104*87*58 cm (cu mânerul în cea mai înaltă poziție) sau 97*87*58 cm (cu mânerul în poziția joasă). Căruciorul este destinat copiilor sub 3 ani și fiecare scaun are o capacitate maximă de 15 kg. Combinația dintre greutatea redusă, construcția robustă și funcționalitatea elementelor individuale fac ca acest cărucior să fie un ajutor neprețuit pentru călătorii și excursii și ține de asemenea cont de nevoile copiilor și ale părinților.

Despre marca Red Castle

Marca Red Castle se concentrează pe produse de înaltă calitate, produse de cea mai bună calitate, cu siguranță vor atrage atenția copiilor și adulților. Produsele Red Castle sunt inspirația pentru confort, securitate și îngrijire. Producătorul utilizează numai cele mai bune materiale care nu conțin metale grele și vopsele dăunătoare și sunt, de asemenea, ecologice. Marca Red Castle îndeplinește cerințele de siguranță și are numeroase certificări emise de laboratoare independente.

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...