Cod: RC142009 Categorie: Cărucioare
  În stoc
3 653 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul pentru copii Evolutwin® de la designerii francezi Red Castle, este cel mai modern cărucior pentru copii și poate fi folosit pentru 2 copilași, începând de la naștere, datorită capacității de a regla scaunele în poziția culcat. Căruciorul în combinația luxoasă de culori negru și gri, ascunde o tehnologia avansată, care va fii pe placul copiilor dar și părinților. Construcția durabilă din aluminiu are o rezistență și stabilitate ridicată, iar scaunele confortabile cu tapițerie oferă copiilor spațiu și confort. Căruciorul este foarte practic, se adaptează nevoilor copiilor și părinților, astfel încât să îl puteți personaliza cât mai bine.

Avantaje:

  • construcția durabilă din aluminiu
  • centură de siguranță în 5 puncte și bare de protecție detașabile
  • scaune reglabile cu posibilitatea poziționării în poziție verticală
  • roți de calitate EVA, rotabile până la 360°
  • roțile pot fi, de asemenea, reglate într-o poziție fixă
  • parasolar prelungit cu fermoar (transparent)
  • scaunele pot fi rotite în ambele direcții
  • ajustare rapidă și ușoară datorită sistemului filetat
  • mâner reglabil în înălțime
  • scaune confortabile cu tapițerie
  • spațiu de depozitare spațios în partea de jos
  • ușor de manevrat
  • amortizoare de zgomot încorporate
  • frână de parcare
  • în pachet este și o husă impermeabilă

Principalul avantaj al acestui cărucior este variabilitatea. Puteți să-l utilizați ca pe un cărucior cu un singur loc sau cu două locuri. La structura principală pot fi atașate două scaune, este de asemenea potrivit pentru copilași cu vârste diferite, precum și pentru gemeni. Scaunele pot fi poziționate în poziții diferite - copiii pot sta în funduleț/dormii în direcția plimbării sau opusul acesteia, pot fi întorși unul spre celălalt sau spate în spate. De multe ori se întămplă ca unul dintre copii să necesite contact cu părintele, dar celălalt să analizeze împrejurimile. Căruciorul Evolutwin rezolvă această problemă spre satisfacția părinților, care pot da copiilor ceea ce au cu adevărat nevoie.

Scaunele confortabile cu tapițerie asigură copiilor confortul în timpul plimbării și pot fi, de asemenea, poziționate în poziția culcat când cei mici vor să doarmă. Centura de siguranță în 5 puncte, cu curele căptușite și bare de siguranță detașabile, asigură o siguranță maximă pentru copilașii dvs. Parasolarul extensibil cu cozoroc, va proteja copilul de condițiile meteorologice nefavorabile, iar în partea din față poate fi extins cu o protecție suplimentară prin fermoar, astfel că în caz de nevoie, poate fi detașată cu ușurință. Căruciorul conține de asemenea și o husă impermeabilă. Mânerul de ghidare este reglabil în înălțime, oferind o manevre ușoară. În partea de jos a căruciorului există un spațiu de depozitare spațios, în care părinții își pot pune cumpărăturile. Roțile EVA pot fi rotite până la 360° grade și sunt realizate dintr-un material special, care combină avantajele roților silențioase, din cauciuc și din material de plastic rezistent, astfel că oferă cea mai bună manevrabilitate.

Căruciorul pentru copii Evolutwin® cântărește 13,4 kg (împreună cu parasolar). Dimensiunile sale sunt de 106*63*115 cm, înălțimea totală este de 106 cm și lungimea totală este de 115 cm. Căruciorul este destinat copiilor sub 3 ani și fiecare scaun are o capacitate maximă de 15 kg. Roțile din spate au un diametru de 25 cm și cele din față de 19 cm. Combinația construcției de înaltă calitate, designul rafinat, accesoriile bogate și versatilitatea utilizării căruciorului ca și un cărucior cărucior cu un singur loc sau cu două locuri, îl fac un partener ideal pentru fiecare copil.

Despre marca Red Castle

Marca Red Castle se concentrează pe produse de înaltă calitate, produse de cea mai bună calitate, cu siguranță vor atrage atenția copiilor și adulților. Produsele Red Castle sunt inspirația pentru confort, securitate și îngrijire. Producătorul utilizează numai cele mai bune materiale care nu conțin metale grele și vopsele dăunătoare și sunt, de asemenea, ecologice. Marca Red Castle îndeplinește cerințele de siguranță și are numeroase certificări emise de laboratoare independente.

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...