Cod: SM110116 Categorie: Jucării de agățat deasupra pătuțului
  În stoc
202 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Caruselul pentru pătuț, Star Cotoons este o jucărie multifuncțională pentru cei mai mici începând de la naștere. Caruselul pentru pătuț se poate fixa în siguranță cu șurub pe, marginea pătuțului și se poate regla în deplină măsură la lățimea pătuțului. Floarea strălucește într-o combinație de culori verde-albastru. Acest carusel unic pentru pătuț va fi compania cea mai bună a copilașului dumneavoastră în timp ce va reda 4 melodii diferite. După apăsarea butonului floarea luminează într-o culoare plăcută în întuneric, care va reflecta flori și stele pe, pereții camerei timp în care se schimbă culorile. Pe floare atârnă bufniţe drăguțe, care se învârt deasupra capului bebelușului. 

Bufniţele îi vor captiva atenția și îl vor adormi încet. În partea superioară a florii se află butoane pentru pornirea efectelor sonore și luminoase. Caruselul pentru pătuț funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. Caruselul pentru pătuț are o înălțime totală de 47 cm. Când este în întuneric, copilașul va avea adesea un sentiment de stres şi de frică. Dacă întâmpinaţi probleme la adormirea copilaşului, atunci acest accesoriu practic pentru camera copilului va putea fi o rezolvare. De la jucăria de adormit pentru bebeluși va trece frica de întuneric, iar copilaşul dumneavoastră va fi calm şi va adormi liniştit. Figurinele fabuloase Cotoons vor linişti copilaşii şi îi vor distra înaintea somnului.

Smoby este un producător franțuzeasc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate. Materialul din plastic folosit la fabricarea produselor sale este puternic și rezistent, dar plăcut la atingere, colțurile sunt rotunjite, îi protejează pe copii de răniri. Culorile vesele, vii ale jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor, vor cuceri privirea copiilor de la prima vedere astfel că, sunt jucării ideale pentru cei mai mici. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corepsunde celor mai stricte standarde de siguranță. Smoby garanteazp calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor sale.

Caracteristici

  • carusel muzical deasupra pătuţului
  • motiv fabulos, în formă de floare
  • combinație de culori albastru-verde
  • în întuneric va lumina frumos
  • redă sunete plăcute
  • se poate monta ușor deasupra pătuțului
  • ideal pentru adormire
  • material din plastic de calitate, care este neted şi plăcut la atingere
  • produs franţuzesc de calitate

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...