Cod: SM310300 Categorie: Căsuțe pentru copi
  În stoc
1 543 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Designul unic al căsuţei de copii Smoby Maison Neo Floralie Grădinar, va atrage din prima clipă atenţia copiilor. Pereţii dubli de calitate vor suporta şi cele mai rele anotimpuri. Suprafaţa căsuţei este dotată cu un filtru special UV, care apără culoriile căsuţei înpotriva decolorării, şi ajută să-şi menţină vioicunea culoriilor căsuţei pe parcursul anilor. Unicitatea filtrului UV, este că va menţine culorile căsuţei pe parcursul anilor, exact ca şi la despachetarea acestuia. Căsuţa de copii poate fi asamblat şi dezasamblat cu uşurinţă. După dezasamblarea jucăriei acesta nu ocupă mult loc, de aceea nu trebuie să vă îngrijoraţi că vă va sta în cale. Stabilitatea căsuţei este asigurată de plasticul de calitate, care este solid şi rezistent. Suprafaţa plasticului este mătăsoasă la atingere. Colţurile sunt rotunjite, astfel micuţii în timpul jucatului nu se vor răni. Căsuţa de copii Maison Neo Floralie Grădinar cu un aspect unic are şi un blat de bucătărie. Înălţimea căsuţei este de 148 cm, şi este recomandată de la 3 ani.

Căsuţa este formată într-o combinaţie de culori foarte frumoase de verde, gri, roşu şi alb. Culorile se potrivesc perfect aspectului grădinii, şi este sigur că va deveni podoaba acestuia. Forma netrecătoare al acestuia şi interiorul spaţios, această căsuţă face parte din cele mai plăcute căsuţe de jucărie. Dimensiunile bazei căsuţei este 185*109 cm, iar înălţimea este de 148 cm. Acoperişul căsuţei Maison Neo Floralie Grădinar este de culoare gri, care imită ţiglele adevărate. Întreaga căsuţă este tărcat cu ornament de relief, care dau impresia unor materiale de construcţie în ghiveciuri de flori. Jucatul în căsuţa de copii este atractiv pentru fiecare copil de diferite vârste. Se pot juca în acesta copii împreună cu prietenii sau cu fraţii lor. Căsuţele Smoby de copii sunt de cele mai bune calitate pe piaţă, care se datorează rezstenţei şi calităţii lor. Căsuţa Floralie de copii este dotat cu ghivecuri de flori în partea laterală a căsuţei, în care copii pot planta flori şi le pot creşte. Înălţimea uşii este 100 cm, iar lăţimea este de 36 de cm. Înălţimea uşii înjumătăţită este de 49 de cm.

Unicitatea căsuţei este sonerie care se află pe uşă şi uşa înjumătăţită. Datorită formării ergonomice în interiorul căsuţei, copii au la dispoziţie un loc spaţios pentru jucat. În timpul jocurilor comune în căsuţă, copii imită adulţii, iar acest joc dezvoltă abilităţile comunicative ale copiilor. Ambianţa stimulatoare care se formează în timpul jucatului în căsuţa de jucărie susţine abilităţile lingvistice şi fondul principal de cuvinte al copiilor. Căsuţele Smoby de jucărie în opoziţie de cu căsuţele din lemn, sunt colorate frumos, care dezvoltă fantezia, jocul, imaginaţia copiilor, cu ajutorul căreia copii vor trăi scene de poveşti. Căsuţa Smoby de jucărie se poate mândri de o renume mare nu numai în cercul copiilor, dar şi în cercul prietenilor. Această jucărie este un accesoriu splendid atât în curte, cât şi în grădină. O căsuţă proprie este visul împlinit al fiecărui copil. Producătorul de jucării Smoby este garanţia pentru calitatea franceză, pentru normele europene şi pentru materialele de calitate.

Caracteristici

  • căsuţă unică de grădină pentru copii
  • pereţi duble din plastic pentru o rezistenţă mai înaltă
  • filtru anti UV împotriva decolorării
  • atingere mătăsoasă
  • cu blat de bucătărie şi cu ghiveciuri de flori
  • cu sonerie electronică
  • uşă înjumătăţită şi multe geamuri
  • produs francez de calitate
  • înălţimea întreagă este de 148 de cm
  • este recomandat de la 3 ani

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...