Cod: SM810704 Categorie: Căsuțe pentru copi
  În stoc
716 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căsuța pentru copii Smoby Nature este o căsuță frumoasă de grădină pentru toți copii de la 2 ani. Totuși, se pot juca cu ea și copii de la o vârstă mai înaintată. Are un design original inspirat de cele mai recente tendințe în arhitectură. Culoarea alb-verde a pereților casei, cu detalii gri, se potrivește foarte bine cu fiecare grădină sau curte. Dimensiunea căsuței pentru copii este de 127*98*110 cm, iar înălțimea totală este de 127 cm. Toată căsuța este realizată într-o suprafață care seamână cu materialele de construcție cu detalii în formă de ghiveci. Datorită greutății sale de 12 kg, este foarte stabilă pe pământ și rezistă la vremii nefavorabilă. Căsuța Smoby are o caracteristică unică: conține un filtru anti-UV care protejează plasticul de efectelor dăunătoare ale luminii solare. Culorile sunt, prin urmare, strălucitoare și arată ca noi ani întregi.

Căsuța pentru copii Smoby se asamblează și dezasamblează într-un mod foarte simplu. Designul căsuței Smoby, va impresiona fiecare prichindel datorită multor detalii, fiecare fetiță și băiețel se va îndrăgosti instantaneu de ea. Copii au în interior destul loc de joacă, se pot juca lejer și cu prietenii lor. Este destul de spațioasă pentru joaca mai multor copii. Este rezistentă, durabilă, copii se vor jucacu ea în cea mai mare siguranță, este una dintre cele mai de calitate jucării de pe piață. Căsuța pentru copii Pretty Blue de la Smoby are un oblon glisant unic într-o culoare gri. Ușa căsuței are dimensiuni de 91*42 cm. Ușa mică are dimensiuni de 49 cm. Căsuța pentru copii Nature are un acoperiș roșu cu imitații de țiglă.

Joaca în căsuța pentru copii dezvoltă abilitățile de comunicare și prin intermediul jocurilor, copii imită adulții. Culorile căsuței din plastic sunt strălucitoare, lucru care încurajează imaginația copiilor. Căsuța pentru copii provine de la producătorul franțuzesc Smoby, care produce jucării unice și de cea mai bună calitate. Smoby este cel mai bun producător de căsuțe de grădină pentru copii, dar și multe alte jucării. Marginile jucăriilor Smoby sunt rotunjite pentru a preveni rănirea copiilor în timpul jocului. Ele îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță, deci Smoby este cea mai bună alegere pentru dvs. Jucăriile din plastic Smoby sunt moi și plăcute, fiind catifelate la atingere. Care copil nu ar vrea să aibă o căsuță proprie, în care să se poată juca ore întregi cu prietenii lui?

Caracteristici

  • căsuță unică de grădină pentru copii
  • construcție stabilă și rezistentă
  • potrivită pentru fiecare curte sau grădină
  • suprafața de pe pereți mită materialele de construcție
  • ușă mică și oblon glisant la ușă
  • destul de spațios pentru joaca mai multor copii
  • culori frumoase, strălucitoare 
  • plastic cu filtru special anti Uv, care protejează culorile de decolorare
  • margini rotunjite
  • produs franțuzesc de calitate
  • de la 2 ani
  • înălțimea întreagă este de 127 cm
  • potrivit pentru băieți și fete

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...