Cod: SM810200 Categorie: Căsuțe pentru copi
  În stoc
2 057 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căsuţa Friends House de la producătorul francez de jucării Smoby este o căsuţă de jucărie fantastică, în care se pot juca mai mulţi copii în acelaş timp, şi pot sta confortabil. Pereţii casei sunt de culoare albă, gri cu părţi de culoare portocalie şi verde. Datorită combinaţiei unice de culori această căsuţa va deveni podoaba grădinii sau curţii Dumneavoastră. Căsuţa este stabilă, solidă şi sigură. Greutatea căsuţei de grădină este de 33,5 kg, de aceea rezistă şi împotriva anotimpurilor rele, şi va sta stabil şi solid pe sol. Înălţimea întreagă a căsuţei este de 172 cm. Dimensiunile bazei este 221*155 cm. Un accesoriu interesant al casei este colţul de bucătărie, care este dotat cu o chiuvetă pentru vase şi cu nişte agăţătoare pentru depozitarea accesoriilor de bucătărie.

Jucăria, ca să fie foarte realistică copiilor, bucătăria este dotată cu vase şi cu set de tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora micuţii vor putea găti în bucătărie, iar mâncarea preparată va fi putea mâncată pe măsuţa de picnic. Masa de picnic cu bănci fac la fel parte din căsuţa de jucărie. Acesta poate fi folosit şi la mâncat în interiorul căsuţei. În partea anterioară a căsuţei se află o uşă de intrare, 2 geamuri mari şi un geam mai mic. Colţul de bucătărie este dotată cu un geam care este deschis, prin care se poate servi mâncarea afară. Sub al doilea geam mare se află un ghiveci, în care micuţii pot planta flori şi le pot creşte. Dimensiunile mesei laterale este 55*38 cm. Dimensiunile uşii este 91 cm iar lăţimea acestuia este de 41 de cm. Ambalajul mai conţine 2x baterii de AAA/1,5 V/LRO3.

În partea posterioară a căsuţei de jucărie se află o uşă cu gratii, cu 2 geamuri mari şi cu un geam mai mic deasupra. O parte favorită a căsuţei este sonerie electronică, care aşteaptă fiecare musafir cu o melodie plăcută. Unicitatea căsuţei Smoby este că suprafaţa acestuia este dotată cu un filtru special anti UV, care apără plasticul împotriva razelor nocive. Filtrul UV este garanţie pentru ca culoriile să-şi menţină vioicunea lor. Căsuţa este ideală băieţilor şi fetiţelor de la 3 ani,  dar şi copii învârstă se vor juca cu mare bucurie cu acesta. Poate fi asamblat şi dezasamblat cu uşurinţă. Interiorul acestuia este spaţioasă, şi este ideal şi pentru mai mulţi copii în acelaş timp.

În timpul jocurilor comune în căsuţă, copii imită adulţii, iar acest joc dezvoltă abilităţile comunicative ale copiilor. Ambianţa stimulatoare care se formează în timpul jucatului în căsuţa de jucărie susţine abilităţile lingvistice şi fondul principal de cuvinte al copiilor. Căsuţele Smoby de jucărie în opoziţie de căsuţele din lemn, sunt colorate frumos, care dezvoltă fantezia, jocul, imaginaţia copiilor, cu ajutorul căreia copii vor trăi scene de poveşti. Smoby este un producător francez de jucării de copii, care este garanţie pentru calitatea şi rezistenţa jucăriilor. Este fabricat conform cerinţelor europene. Marca franceză Smoby este garanţie pentru calitate, acesta fiind dovedită şi de menţinerea acestuia pe piaţă de mult timp. Dacă vreţi ce este mai bun pentru copilul Dumneavoastră, atuncea alegeţi marca Smoby. Jucăriile Smoby garantează ca copii şi prietenii lor să se joace multe ore în siguranţă. Căsuţa de grădină este format după cele mai noi trenduri de construcţii. Care copil nu şi-ar dori o astfel de căsuţă nemaipomenită, în care s-ar putea juca cu prieteni lor?

Caracteristici

  • căsuţă de grădină unică pentru copii cu colţ de bucătărie
  • construcţie stabilă şi rezistentă 
  • este ideal pentru fiecare grădină şi curte
  • model de relief pe pereţi
  • masă de picnic cu bănci
  • set de mâncat pentru 2 persoane şi set de veselă
  • înălţimea acestuia este de 172 cm
  • interior spaţios pentru mai mulţi copii
  • culori frumoase vii
  • plastic cu filtru UV împotriva decolorării
  • colţuri rotunjite pentru siguranţă maximă
  • produs francez de calitate
  • recomandat de la 3 ani
  • unisex

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...