Cod: SM810703 Categorie: Căsuțe pentru copi
  În stoc
872 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căsuţa pentru copii Pretty Blue Smoby este o căsuţă splendidă şi spaţioasă de grădină în care se pot juca confortabil chiar şi mai mulţi copii în acelaş timp. Străluceşte în culori foarte frumoase de verde-albastru combinat cu detalii maro-gri. La atingere căsuţa este plăcută şi mătăsoasă. Pereţii duble garantează siguranţa maximă, puterea şi stabilitatea. Dimensiunile căsuţei sunt 145*110*127 cm, iar lângă casă se află un colţ de bucătărie pentru micile bucătari şef. Astfel micuţii vor putea prepara delicateţe foarte bune pentru musafiri. Căsuţa splendidă Smoby Pretty Blue se va potrivi perfect pentru grădina sau curtea dumneavoastră.

Pe căsuţă dominează o jaluzea care se poate trage în culoare gri. Fluxul aerului proaspăt şi umbra în zilele calde sunt asigurate de fereastra căsuţei. Căsuţa de grădină pentru copii este dotat şi cu un filtru UV, care apără culorile împotriva decolorării. În bucătăria de vară copii vor putea prepara mâncare, ca şi adulţii adevăraţi. Din bucătărie nu pot lipsi vasele şi nici accesoriile - 2 pahare, 2 farfurii, tacâmuri, 2 cârnaţi şi o tigaie pentru prepararea clătitelor. Pe pereţii căsuţei se află motive de animăluţe şi de ghivecuri de flori, astfel încât jocul să fie şi mai distractiv copiilor. Această căsuţă nemaipomenită este ideală copiilor de la vârsta de 2 ani. Firma franţuzească Smoby are o tradiţie de mulţi ani în producerea jucăriilor de copii de calitate. Acoperişul căsuţei pentru copii Pretty Blue are o culoare de gri-maro, cu imitaţie de ţiglă de acoperiş. În timpul jocului în căsuţă se dezvoltă abilităţile de comunicare a copiilor în timp ce imită adulţii.

Suprafaţa căsuţei este completată cu un filtru UV, care apără culorile împotriva decolorării. Unicitatea filtrului anti UV este că această căsuţă va arăta, chiar şi după ani buni, de parcă ar fi fost scos recent din cutia lui. Asamblarea şi dezasamblarea căsuţei Smoby este foarte simplă. Dacă este dezasamblată nu ocupă mult loc de aceea nu trebuie să vă temeţi ca acesta vă va sta în cale. Datorită plasticului de calitate căsuţa este stabilă, puternică şi rezistentă. Plasticul la atingere este mătăsos şi delicat pentru mânuţele micuţilor. Marginile jucăriei sunt rotunjite, astfel încât copii să fie mereu în siguranţă în timpul jocului. Smoby este un furnizor franţuzesc care se ocupă cu producerea jucăriilor de copii întro calitate înaltă, potrivită standardelor europene. Marca franţuzească Smoby este garanţie pentru calitate, care este asigurată datorită existenţei acestuia de mulţi ani.

Distracţia în căsuţa pentru jucat este foarte atractivă pentru copii de fiecare vârstă. Se vor juca multe ore în căsuţa de grădină cu prietenii şi cu fraţii lor. Căsuţa pentru copii Smoby face parte din produsele de cea mai bună calitate de pe piaţă, datorită rezistenţei şi calităţii înalte. Datorită formării ergonomice al căsuţei, aceasta este destul de spaţioasă, este destul loc pentru jucat. În timpul jocului în căsuţă, se dezvoltă abilitatea de comunicare a copiilor şi se va lărgi vocabularul lor, în timp ce imită adulţii. Culorile vii ale căsuţei dezvoltă fantezia copiilor. Căsuţa pentru copii Smoby, în opoziţie cu căsuţele din lemn, sunt colorate frumos, care va dezvolta fantezia copiilor, prin stimularea căruia copii vor evoca diferite scene de poveste. Căsuţa de copii Smoby se poate bucura de un succes mare nu doar la copilul dumneavoastră, dar şi în cercul prietenii lui. Această jucărie este un accesoriu splendid pentru grădină sau curte, va putea deveni podoaba ambelor. O căsuţă proprie este visul împlinit al fiecărui copil.

Caracteristici

  • căsuţă unică de grădină pentru copii cu jaluzele care se pot trage
  • este ideală pentru fiecare grădină şi curte
  • imitaţie de materiale de construcţii pe peretele căsuţei
  • bucătărie practică de vară cu vase
  • este destul de spaţioasă pentru jocul comun al mai multor copii
  • culori splendide vii
  • plastic cu filtru anti UV împotriva decolorării
  • margini rotunjite
  • este ideală de la vârsta de 2 ani
  • pentru băieţi şi fetiţe

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...