Cod: BIG55701 Categorie: Cățărătoare pentru copi
  În stoc
2 057 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Cățărătoarea Giant Kraxxl de la producătorul german BIG va încânta toti băieții și fetele de la 3 la 7 ani. Cățărătoarea pentru grădină Giant se caracterizează printr-o constructie extrem de puternică și robustă care permite copiilor să se cațere pe 4 nivele de înălțime. Într-un mod jucăuș, își antrenează dexteritatea și echilibrul, învață să-și folosească întregul corp în timp ce urcă și își întăresc mușchii brațelor și a picioarelor. Cadrul de cățărat este format din bare rezistente din plastic care oferă copiilor o prindere sigură. Turnul de cățărat include și deschizătură pentru aruncarea mingii datorită căreia își exersează acuratețea și coordonarea ochi-mână. Cadrul de catarare este format din 299 de piese, iar sistemul cu 2 clipsuri permite părinților să asambleze cățărătoarea fără nici un fel de unelte suplimentare.

Cățărătoarea configurabilă poate fi asamblată în până la 7 variante diferite, ceea ce garantează că cei mici vor descoperi noi posibilități de alpinism și antrenament pe diferite tipuri de construcție. Cadrul de cățărare include și cârlige în formă de U de împământare, care fixează structura de sol și câștigă o stabilitate mai bună. Cadrul de cațarat într-un design gri-portocaliu-albastru va decora fiecare curte și grădină, dimensiunile sale totale sunt de 185*185*230 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 70 kg, asamblarea și reconstrucția acesteia trebuie efectuată numai de un adult. Suprafața cadrului de cățărat este protejată de un filtru UV, datorită căruia își va păstra aspectul inițial chiar și după mult timp.

Mingea de aruncare nu este inclusă în pachet, timpul de asamblare este de aproximativ 2 oreMarca germană BIG este producătorul jucăriilor de top, care a obținut premii internaționale. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt doar de cea mai bună calitate, ci și inofensive. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricație și jucăriile care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...