Cod: SM840203 Categorie: Centru de joacă
2 057 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Centrul de joacă sport Smoby Fun Center de la renumitul producător franțuzesc Smoby este accesoriu original, ideal pentru curte sau grădină, fiind potrivit pentru băieții și fetele de la 2 ani. Centrul de joacă conține întregul complex de jocuri de grădină: topogan, coș de baschet, poartă de fotbal, perete de cățărat, scară și măsuță de picnic. Centrul de joacă pentru copii este combinat cu o căsuță pentru copii, care poate fi accesată prin ușa mică cu o căsuță poștală, prin care cei mici își pot trimite diverse poze sau scrisori. Centrul de joacă în combinația de culori roșu, verde, alb și gri, va fi accesoriul ideal pentru fiecare grădină, sau curte, iar cei mici nu se vor mai plictisi niciodată prin joaca la aer curat

Lungimea toboganului este de 150 cm. Este o parte excelentă a unui centru de joacă pentru copii, cu care cei mici se vor juca ore întregi. Are un design frumos, roșu-verde. Pe vârful topoganului copii pot urca cu ajutorul scărilor aflate pe partea cealaltă, care conține deschizături practice pentru piciorușele copiilor, pentru ca să poată urca mai ușor. Scara este multifuncțională, după rotirea axesteia, copilul va obține un perete de cățărat cu suporturi stabile pentru picioare, care vor testa îndemânarea și dexteritatea lor. Platforma centrului de joacă este, de asemenea, multifuncțională, când se întoarce, copilul se află pe o suprafață cu valuri, unde va învăța să-și mențină echilibrul și stabilitatea. În lateralul centrului de joacă se află o măsuță de picnic cu bănci, unde cei mici se pot juca picnic, să deseneze sau chiar să-ș petreacă timpul cu frații sau prietenii. 

Pe micuții sportivi îi așteaptă un coș de baschet cu o înălțime reglabilă de până la 176 cm, în care vor putea aruncă cu îndrăzneală mingea și vor concura cine nimerește mai multe mingi. Pentru cei care iubesc fotbalul, este la dispoziție o poartă de fotbal de calitate, cu plasă unde pot practica golurile și abilitățile lor de portar. Centrul de joacă pentru copii combină mai multe opțiuni pentru sport, divertisment și relaxare pentru copii. De asemenea, este disponibilă și o căsuță pentru copii cu ferestre mari și uși mici. În caz de ploaie sau vreme nefavorabilă, copiii se pot ascunde sub acoperisul său solid, realist. Este destul de spațios pentru joaca mai multor copii, frați și prieteni. Centru sportiv și de agrement ajută copiii să-și dezvolte legături sociale, imaginație și creativitatea, descoperind noi talente la copii. Sportul îi asociază în mod natural pe cei mici, învățând ce înseamnă concurența sănătoasă și cooperarea. După distracție, cei mici se vor putea odihni la la umbra plăcută sau se vor putea relaxa la măsuța de picnic, unde vor putea savura o limondă sau diferite delicatese.

Marginile rotunjite ale centrului de joacă, asigură faptul ca cei mici să nu se rănească în timpul jocului, suprafața jucăriilor fiind catifelată la atingere. Complexul de joacă este realizat din plastic de cea mai bună calitate, are pereți dublii, care vor rezista condiților meteorologice nefavorabile, păstrăndu-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare, datorită filtrului anti UV, care va împiedica decolorarea. Dimensiunile acestui centru de joacă stabil și rezistent Smoby, sunt de 284*203*176 cm, iar înălțimea totală este de 176 cm. Înălțimea platformei centrului de joacă de la sol este de 72 cm. Asamblarea centrului de joacă este simplă și fără probleme. Dimensiunile mesei de picnic sunt de 55*33 cm, iar băncile au o înălțime de 26 cm și lățime de 16 cm. Capacitatea maximă admisă este de până la 150 kg (capacitatea maximă admisă a platformei este de 100 kg, și a toboganului de 50 kg).

Acest set de jucării provine de la producătorul franţuzesc Smoby,care fabrică jucării de calitate și unice. La producătorul de jucării de calitate, Smoby, marginile jucăriilor sunt rotunjite pentru a preveni posibilele răniri în timpul jocului. Marca Smoby este o garanție pentru designul franțuzesc elegant și modern. Culorile de pe jucăriile dinplastic Smoby dezoltă imaginația și creativitatea copiilor. 

Caracteristici

  • centru multifuncțional sportiv pentru copii
  • o jucărie complexă pentru mai mulți copii
  • conține poartă de fotbal și coș de baschet
  • lungimea topoganului este de 150 cm
  • scară multifuncțională/perete de cățărat
  • căsuță cu geamuri înalte și cu ușă mică
  • căsuță spațioasă pentru mai mulți copii 
  • produs de calitate franzuzească
  • material rezistent din pastic, catifelat la atingere
  • plastic cu filtru anti UV, care protejează culorile de decolorare
  • se potrivește în orice curte sau grădină
  • ajută la dezvoltarea abilităților de mișcarea, comunicare și a relaților sociale
  • pentru copii de la 2 ani

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...