Cod: SM430105 Categorie: Magneți pentru copi
  În stoc
45 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Literele magnetice cifre și caractere de la producătorul francez Smoby sunt un accesoriu excelent pentru tablele școlare pentru copii. Setul de litere de pe tablă este format din 48 de cifre și caractere din plastic de cea mai bună calitate cu magnet. Copiii își pot crea primele cuvinte din litere magnetice de pe tablă și pot învăța alfabetul într-un mod jucăuș. Cifrele magnetice în nuanța de verde și roșu sunt adaptate mâninilor copiilor mai mici copilași, vor ajuta copiii în vârstă preșcolară și școlară cu învățarea cifrelor. Manipularea literelor mici dezvoltă, de asemenea, abilitățile motorice, dexteritate manuală, concentrarea și memoria.

Smoby este un renumit producător francez de jucării pentru copii. Materialul de pe jucăriile Smoby se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și un sentiment excelent în timpul jocurilor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea la copii, atrăgând chiar și cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...