Cod: BIG56496 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
45 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Claxonul electronic de la producătorul german BIG este un accesoriu interactiv excelent pentru toate babytaxiurile și tractoarele BIG. Claxonul electronic este echipat cu 4 butoane colorate și poate emite până la 8 sunete diferite. Claxonul se atașează pur și simplu la roata babytaxiului și oferă copiilor ore întregi de distracție extraordinară în timp ce se plimbă pe babytaxiu. Claxonul este echipat cu materiale durabile din plastic de calitate, culorile sale sunt protejate de un filtru UV, datorită căruia își păstrează culorile frumoase chiar și după timp îndelungat. Functioneaza cu 3 baterii AAA, care sunt incluse în pachet.

Producătorul german BIG produce jucării de calitate pentru copii de diferite vârste. Produsele BIG sunt testate în institute independente și subliniază calitatea produselor. Babytaxiul pentru copii este testat de organismul german de inspecție TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este un bivol care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea sunt exact elementele caracteristice ale acestui brand.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...