Cod: EDU17198 Categorie: Puzzle progresiv pentru copii
  În stoc
66 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul SuperPack Prinţese Disney este un set fantastic de jocuri sociale, care este ideal pentru copii de la vârsta de 3 ani. Jocurile sunt decorate cu imaginile celor mai celebre prinţese Disney. Acesta este un set grozav pentru distracția cu prietenii sau cu întreaga familie. În acest pachet există jocuri 4in1: 2xpuzzle-uri, un pexeso şi un domino. Puzzle-ul este compus din 2x25 de piese. Setul de jocuri de societate cu puzzle-uri, cu joc cu perechi şi domino va oferi numeroase clipe amuzante pentru copii. Imaginile sunt de foarte bună calitate şi strălucesc în culori frumoase.

Puzzle-ul pentru copii este un mod splendid pentru a dezvolta fantezia, gândirea logică şi memoria, dar este ideal şi pentru distracţia de lungă durată a copiilor. Puzzle-ul asamblat poate deveni chiar şi cel mai frumos ornament al camerei copilului, dar poate fi şi dezasamblat din nou, astfel copilaşul dvs. îl va putea asambla din nou oricând. Jocul cu perechi este o jucărie atemporală, care, de asemenea, va preocupa micuţii o perioadă lungă de timp. Copiii, cu jocurile pexeso şi domino de societate, îşi vor dezvolta memoria vizuală.

Educa este o firmă spaniolă, care se ocupă cu producţia puzzle-urilor, a jucăriilor educative şi a jucăriilor, care dezvoltă gândirea logică. SuperPack-ul Prinţese Disney este un produs european de calitate, care îndeplinește toate standardele de siguranță și de calitate. Jocurile sunt potrivite pentru fiecare copil de la vârsta de 3 ani. Fiecare fetiţă adoră poveştile despre prinţese, chiar din acest motiv este ideal acest set de jocuri Disney pentru fetiţe, de la vârsta de trei ani.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...