Cod: SM211028 Categorie:
  În stoc
96 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Figurina pentru copii Wabap Cotoons cu telecomandă, este recomandată pentru cei mai mici copii. Aceasta este fabricată în Franța de către producătorul Smoby, având un design frumos verde-portocaliu cu motivul popularelor jucării din seria Cotoons cu telecomandă pe baterii, care se ține foarte confortabil și se potrivește perfect pentru mânuțele copiilor. Roțile sunt potrivite toate tipurile de pardoseli și alte suprafețe plane.

Skateboarderul are dimensiunile de 16* 9*18 cm și margini rotunjite și sigure, care fac ca jocul să fie foarte plăcut și sigur. Figurina cu telecomandă poate merge înainte sau se poate roti. Producătorul franțuzesc Smoby este unul dintre cei mai importanți producători de jucării sigure pentru copii, nu doar în categoria jucăriilor cu telecomandă pentru copii. Figurina skateboardistului RC este realizată pentru copiii de la vârsta de 24 de luni.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...