Cod: SM330084 Categorie: Jucării pentru grădină
  În stoc
50 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Berchet diabolo de la compania franțuzească, Smoby pentru fete și băieţi este potrivit de la vârsta de 5 ani și este o jucărie de îndemânare, care îi va ține ocupați pe copii, dar și pe adulţi. Bețele s-au fabricat din lemn tare, axul diabolo s-a fabricat din plastic de calitate și este foarte bine echilibrat, lucru foarte important la această jucărie. Diabolo străluceşte în culoarea verde frumos şi are un diametru de 10 cm. Copii se pot juca cu această jucărie multifuncţională oriunde -acasă, în aer liber, locul nu contează. Diabolo este format dintr-un ax, care poate fi rotit și aruncat cu un șnur. Cele două capete ale şnurului sunt legate pe un băţ, iar cu acest băţ putem mişca axul diabolo. Diablo este o jucărie rezistentă, care își are rădăcinile în China. Jucăria dezvoltă îndemânarea, echilibrul şi atenţia.

Bazele jocului se pot învăţa foarte uşor şi simplu, dar există numeroase trucuri, care înseamnă provocări şi este nevoie de multă exersare pentru realizarea acestora. În ultimii ani, acest joc a devenit din ce în ce mai popular și nu doar în rândul copiilor. Cu jucăria diabolo se organizează concursuri şi turnee. Producătorul franţuzesc, Smoby are mulți ani de experiență în producția de jucării de calitate. Acesta aparține de cei mai cunoscuți producători din întreaga lume și nu doar în categoria jocurilor diabolo pentru copii. Diablo îi va oferi bucurie fiecărui copil.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...