Cod: B01265 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
16 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Frânghia de tractare BIG este un ajutor pratcic, care vă permite să trageți copilul pe babytaxiu. Când copilașul dvs. este obosit, puteți lua cu ușurință această frânghie de tractare, o agâțați de cărlig în partea din față a babytaxiurilor BIG Bobby Car Classics și BIG New Bobby Cars și puteți trage copilul mai departe. Frânghia este foarte rezistentă la rupere. Deși cablul de remorcare este subțire, producătorul BIG garantează o capacitate de transport de până la 35 kg. Frânghia are un mâner confortabil care se ține bine și un cârlig puternic. Lungimea totală a frânghiei este de 172 cm. Culoarea roșie și galbenă a frânghiei sunt protejate de stabilizatoarele UV care protejează culorile de decolorare. Marca BIG oferă o garanție de 3 ani, pentru produsele slae.

Producătorul german, BIG, se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care dețin diferite premii la nivel internațional. Sigla mărcii BIG este bivolul, care este robust și semnifică rezistență şi putere - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, iar materialele folosite la fabricaţie sunt nu numai de calitate, ci și nedăunătoare sănătăţii. Designul inconfundabil, procese moderne de fabricație și jucării care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este marca BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...