Cod: BE940310 Categorie: Vase termoizolante
  În stoc
96 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Geanta termică Beaba izotermică este mai frumoasă ca nicioadată. Geanta termică pentru caserole într-un design gri și este pregătită să protejeze porții mari de alimente proaspăt preparate în timpul călătoriilor. Această gentă pentru mâncare este perfectă pentru depozitarea alimentelor calde sau reci și o puteți folosi în timpu călătoriilor deoarece este ușoară si are un mâner practic pentru transport. În geanta termică puteti depozita în siguranță caserolele de mâncare Beaba, orice sticle cu lapte sau alte băuturi pentru copii, precum și lingurițe sau bavete.

Geanta termică Beaba se închide cu fermoar, are 22 cm înălțime și garantează ca orice mâncare rece sau caldă pe care o puneți în ea își va menține temperatura. Geanta termică goală Beaba Canvas Pearl Grey poate fi pliată pur și simplu atunci când nu este folosită, ceea ce economisește spațiu, de exemplu în bagaj sau în bucătărie. Geanta termică pentru caserole și sticle de la Beaba este realizată din material impermeabil si rezistent și o puteti curăța cu un burete umed.

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor, de la scaune de masă, până la ochelari de soare pentru copii. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • geantă termică pentru pentru recipiente și sticle Beaba
  • înălțime de 22 cm
  • ideală pentru călătorii
  • design modern franțuzesc
  • calitate franțuzească de top
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...