Cod: SM350401 Categorie: Magazin alimentar de jucărie
  În stoc
192 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Gelateria Frozen Smoby vine într-un pachet cu o casă de marcat, un dozator de înghețată și cu multe alte accesorii. În casa de marcat copiii pot depune banii din plastic și cărțile de credit. Cu ajutorul dozatorului de înghețată,pot pregătii înghețată la pahar. Împreună în pachet sunt incluse 22 de accesorii. Gelateria pentru copii are tema populară a poveștii Împărăția de gheață aceasta, este potrivită pentru copiii începând cu vârsta de 3 ani. Jucăria pentru fete este realizată din plastic frumos, strălucitor, care strălucește la lumină. Plasticul este de calitate și durabil, rezistă ani de zile. Designul jucăriei pentru fetițe este unic și original, fiecare fetiță se va juca cu mare drag ore în șir fără a o plictisi vreodată.

Jucăria cu motivul Frozen nu doar că este foarte distractivă, ci contribuie și la dezvoltarea copiilor. Manipulând cu accesorii mici ale jucăriei se dezvoltă abilitățile motorii fine și abilitățile de mișcare a copiilor. Este cadoul perfect pentru toate fetițele cărora le place să gândească și să creeze lucruri noi. Culorile colorate asigură faptul că setul va fi, de asemenea, un accesoriu complet extraordinar pentru camera fiecărei fetițe. Este foarte important să  îndrumăm pe cei mici la joaca cu ocupațiile adulților. Copiii dobândesc un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni, se dezvoltă în ei creativitatea și fantezia. Manipulând cu obiectele folosite de către adulți zi de zi îi apropie de lumea aceasta, lumea adulților. Pentru aceasta este cel mai potrivit setul de plastic, pentru vânzarea și producerea înghețatei Smoby.

Smoby este un producător francez renumit de jucării pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este robust, durabil și totodată foarte moale și neted pentru mânuțele copilașilor, catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copilul dumneavoastră în siguranță și să fie protejat de leziuni în timpul jocului. Culorile de pe jucăriile de plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricație a jucăriei Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franceze, designului original și produselor unice care apar pe piața europeană.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...