Cod: SM160065 Categorie: Accesorii pentru păpuși
  În stoc
55 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Hăinuţele pentru păpuşă de jucărie Smoby Baby Nurse sunt ideale pentru orice păpuşă de dimensiune de 42 cm. Puteţi alege din 3 modele diferite. Aceste accesorii pentru păpuşi de jucărie sunt recomandate copiilor de la vârsta de 3 ani. Jocul cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motorice ale copiilor, precum şi independenţa lor. Copilul dumneavoastră se joacă cu păpuşile de jucărie de parcă ar fi adevăraţi. Le hrănesc, le spală, le adoarmă şi le înfăşează. Pe păpuşa lor de jucărie copii vor învăţa îmbrăcatul şi dezbrăcatul, iar această abilitate, cu trecerea timpului va fi utilă şi lor. Jocul cu păpuşi este foarte important pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi pentru dezvoltarea vocabularului. Preţul se referă la un singur set de hăinuţe. Hăinuţele sunt ideale pentru oricare păpuşă cu o lungime de 42 cm.

Setul este compus din: A: rochie roz cu inimioare, cu bluză albă şi cu şalopetă, B: haine de băieţi pentru păpuşă - pantaloni în stil militar, bluză albă cu fermoar şi cu etichetă TAGS, C: pulover roz şi fustă gri cu şalopetă.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...