Cod: B56449 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
31 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Husa de protecţie Big pentru pantofi este un accesoriu indispensabil pentru cei mici în timpul jocului. Husa de protecţie pentru pantofi este recomandată pentru vehiculule Big. Apără pantofii micuţilor împotriva deteriorării timpurie. Avantajul husei de protecţie pentru pantofi este faptul că poate fi reglată în mărime, prin urmare poate fi ajustată pentru mărimile 21 şi 27. Husa de protecţie pentru pantofi poate fi trasă uşor peste pantofi, iar dimensiunea sa se poate regla cu ajutorul benzii din partea posterioară. Husa de protecţie pentru pantofi este fabricată din material de calitate, prin urmare este sănătoasă şi ecologică. Are culoare roşie vie şi este prevăzută cu filtru UV împotriva razelor solare, prin urmare nu se va deteriora chiar şi după o perioadă lungă de timp. Fiecare copilaş adora viteza pe babytaxiul Big, atât în casă cât şi în curte. Datorită husei de protecţie pentru copii, părintele nu va trebui să-şi facă griji pentru încălțămintea celor mici, deoarece pantofii lor vor fi protejaţi în totalitate. Sunt confortabile, astfel nu împiedică copilul în timpul jocului. Compania Big oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale.

Jocurile mărcii germane Big se pot mândri cu premii internaționale. Sigla mărcii BIG este un bivol care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și chiar acestea sunt caracteristicile mărcii. Principalul aspect al mărcii Big este siguranța jucăriilor, iar materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, dar sunt şi inofensive pentru sănătate. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dvs. - acesta este brandul BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...