Cod: B55102 Categorie: Piste de apă și bărci
127 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

BIG prezintă o jucărie minunată în forma unui puzzle, Waterplay Rotterdam potrivită pentru copii de la 3 ani. Această jucărie cu apă este de asemenea o cale navigabilă pentru bărci și astfel copii se pot distra de dimineața până seara. Jucăria Waterplay Rotterdam conţine şi o barcă minunată cu căpitan, care controlează toată navigaţia. După ce a fost umplută cu apă, pe aceasta pot pluti în jur chiar şi două bărci sau acestea pot naviga pe apă sau pot concura. Setul este în culoare minunată şi strălucitoare de albastru şi s-a fabricat din material de plastic și cu filtru UV. Jucăria cu dimensiunea de 90 x 50 x 9 cm se poate monta şi demonta ușor. Jucăria canalul de apă este complet impermeabilă, deci nu trebuie să vă faceți griji că apa se va scurge. În funcție de dorința lor, copii pot să fie chiar și marinari.

O parte interesantă a jucăriei cu apă este un braţ mobil, cu ajutorul căruia copii pot schimba direcţia de curgere a apei. Acest sistem fascinant al jucăriei include tot ceea ce iubește un copil: apă, bărci. Ei pot învăța multe despre forța, fluxul și modul în care funcționează lucrurile, pe lângă acesta li-i se dezvoltă creativitatea şi imaginaţia. Jucăria este foarte practică vara datorită dimensiunii sale, iar copii o vor putea duce afară ca să se joace în aer proaspăt, dar se vor putea juca şi înăuntru în apartament sau în casă în serile lungi de iarnă.

BIG este un producător de renume german, lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic de înaltă calitate pentru copii. Simbolul lor este bivolul, care se caracterizează prin: putere, forță și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. Această marcă a câștigat încrederea părinților, iar ei laudă siguranța dovedită, cea mai avansată tehnologie de fabricație și utilizarea materialelor nedăunătoare. Jucăriile pentru copii au o garanție de 3 ani. Materialul din plastic conține un filtru UV special, care face ca, jucăria să fie frumoasă și strălucitoare timp de mulți ani, exact așa cum a fost în prima zi.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...