Cod: EDU19391 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
86 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul de societate Cuvinte 3,2,1... Go! Challenge Words de la producătorul spaniol Educa este un cadou excelent pentru băieții și fetele de la vârsta de 6 ani. Jocul de cuvinte în limba spaniolă este format din 48 de cărți de cuvinte cu imagini și 150 de litere colorate. Sarcina copiilor este să găsească și să aranjeze corect literele cât mai repede posibil pentru a obține cuvântul corect pe care îl văd pe cartea primită. Într-un mod jucăuș învață alfabetul, învață cuvinte noi și semnificația lor în limba spaniolă. Datorită imaginilor frumoase, își vor aminti și mai bine cuvintele individuale, jocul în spaniolă îi va distra ore întregi.

Jocul este realizat din materiale de înaltă calitate și durabile, așa că nu se va deteriora rapid și va arăta ca nou pentru o lungă perioadă de timp. Jocul Challenge Words antrenează atenția și reflexele, memoria și îmbogățește vocabularul într-o limbă străină. Este un joc ideal pentru fiecare gospodărie care îi va apropia pe membrii familiei și va aduce bucurie tuturor. Jocul va distra pe toată lumea mai ales când vremea de afară nu va fi foarte favorabilă sau seara în loc să se uite la televizor, dar și la excursii, la cabane sau pe malul apei. Regulile jocului sunt în spaniolă.

Producătorul spaniol Educa este un producător de jucării pentru copii de înaltă calitate, care nu numai că va distra, ci va educă și dezvolt copilașii. Educa este o garanție a calității europene înalte - produsele trec prin mai multe etape de control strict înainte de expediere. Educa produce diverse jocuri logice și jucării nu numai pentru produse din categoria jocurilor de societate  într-o limbă străină.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...