Cod: EDU19392 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
86 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul de societate Cuvinte 3,2,1... Go! Challenge Food de la producătorul spaniol Educa este un cadou excelent pentru băieții și fetele de la vârsta de 6 ani. Jocul cu imagini este format din 24 de imagini cu diferite feluri de mâncare și 150 de imagini cu ingrediente individuale. Copiii au sarcina de a găsi și sorta corect ingredientele individuale pe care le văd pe cartea lor cât mai repede posibil. Astfel își antrenează atenția, reflexele rapide și memoria într-un mod jucăuș. Datorită imaginilor frumoase, cei mici vor afla din ce ingrediente sunt făcute diferitele tipuri de mâncare, iar jocul de societate îi va distra ore întregi.

Jocul de societate este realizat din materiale durabile și de înaltă calitate, astfel că nu se deteriorează rapid și arată ca nou pentru o lungă perioadă de timp. Jocul Challenge Food este un joc ideal pentru fiecare gospodărie care îi va apropia pe membrii familiei și va aduce bucurie tuturor. Jocul va distra pe toată lumea mai ales când vremea de afară nu este favorabilă sau seara în loc să vă uitați la televizor, dar și la excursii, la cabane sau pe malul apei. Regulile jocului sunt în engleză și germană.

Producătorul spaniol Educa este un producător de jucării pentru copii de înaltă calitate, care nu numai că va distra, ci va educă și dezvolt copilașii. Educa este o garanție a calității europene înalte - produsele trec prin mai multe etape de control strict înainte de expediere. Educa produce diverse jocuri logice și jucării nu numai pentru produse din categoria jocurilor de societate  într-o limbă străină.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...