Cod: EDU19599 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
76 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul educativ Învățăm culorile și formele Former Logiques este un joc fantastic de societate de la Educa care va distra băieții și fetele de la 3 ani. Partea principală a acestei jucării este formată din 48 de forme colorate (pătrat, triunghi, cerc, dreptunghi), pe care copiii învață să le introducă în găurile corespunzătoare pe 8 cărți cu imagini originale. Cu acest joc de logică, copiii exersează realizarea de asocieri, gândirea logică și învață să potrivească corect culorile și formele individuale cu imaginile. Se vor distra alături de ea, împreună cu frații și prietenii lor. Ei dezvoltă imaginația și abilitățile motorii fine într-un mod distractiv.

Producătorul spaniol Educa este un producător de înaltă calitate de jucării pentru copii care nu numai că distrează, ci și educă și se dezvoltă. Este specializat în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale pentru copii. Jucăriile Educa respectă standardele de siguranță ale Uniunii Europene, astfel încât să fie sigure pentru jocurile copiilor. Compania Educa oferă o serie de jocuri și puzzle-uri educaționale frumoase pentru diferite grupe de vârstă, care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din colecția dvs. Jucăriile Educa garantează o distracție pe cinste pentru întreaga familie.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...