Cod: EDU18829 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
66 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul educațional Les Émotions de la compania spaniolă Educa este un cadou minunat pentru toți copiii de la 4 ani. Jocul de societate original Învățăm emoțiile este format dintr-un set de 55 de piese, care include cărți ilustrate cu expresia emoțiilor individuale (imagini cu descrieri în franceză), o rolă de spumă, sfoară, 25 de cărți surpriză, o broșură cu emoții și instrucțiuni în limba franceză. Jocul cooperativ este destinat mai multor copii, prieteni si frati, el va fi folosit si de părinti pentru întărirea relațiilor cu copiii lor.

Jocul societate cu exprimarea emoțiilor îi va ajuta pe copii să creeze un spațiu cu drepturi depline pentru comunicarea cu cei dragi și împărtășirea emoțiilor lor. Ei învață să-și exprime sentimentele și emoțiile într-un mod distactiv și să câștige încredere în sine. Ei înțeleg nevoile altor oameni, dezvoltă empatie. Jocul de societate atrage atenția copiilor la prima vedere, ținându-i distrați ore întregi. Jocul este realizat în limba franceză.

Producătorul spaniol Educa este un producător de înaltă calitate de jucării pentru copii care nu numai că distrează, ci și educă și se dezvoltă. Este specializat în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale pentru copii. Jucăriile Educa respectă standardele de siguranță ale Uniunii Europene, astfel încât să fie sigure pentru jocurile copiilor. Compania Educa oferă o serie de jocuri și puzzle-uri educaționale frumoase pentru diferite grupe de vârstă, care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din colecția dvs. Jucăriile Educa garantează o distracție pe cinste pentru întreaga familie.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...