Cod: EDU18843 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
96 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul educativ pentru cei mici The Shopping List de la compania spaniolă Educa este o jucărie minunată pentru toți copilașii de la 5 la 7 ani, care se joacă cu drag de-a profesia vânzătorilor. Jocul atemporal constă dintr-un magazin de carton dur 3D cu inscripția Market, în care copiii își vor aranja cărțile cu poze ale bunurilor individuale, un coș de cumpărături din carton, etichete cu preț, monede, bancnote, liste de cumpărături și multe alte accesorii, cu care vor fi introduși în lumea comercianților. Întregul set conține 142 de piese, care sunt realizate în culori strălucitoare, astfel încât să atragă imediat atenția băieților și a fetelor.

Jocul educativ Învățăm să facem cumpărături într-un magazin va ajuta copilașii să se dezvolte versatil, timp în care cei mici se vor juca jocuri de-a profesia comercianților și clienților, fiind astfel mai aproape de lumea adulților. Într-un mod jucăuș, ei învață să recunoască diferite tipuri de alimente, află diferite lucruri despre lumea finanțelor și totodată învață să distingă valorile bancnotelor și a monedelor. Când se joacă cu prietenii și frații, ei socializează, învață să se exprime corect, își îmbunătățesc abilitățile de comunicare, își extind vocabularul și câștigă încrederea în sine. În timpul jocului, își dezvoltă și gândirea logică și memoria, învață să improvizeze și să-și îmbunătățească imaginația și creativitatea.

Producătorul spaniol Educa este un producător de calitate de jucării pentru copii, care nu doar că îi distrează, ci îi educă și dezvoltă. Este specializat în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale pentru copii. Jucăriile Educa respectă standardele de siguranță ale Uniunii Europene, astfel încât să fie sigure pentru jocurile copiilor dvs. Educa oferă o serie de jocuri și puzzle-uri educaționale frumoase pentru diferite categorii de vârstă, care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din colecția dvs. Jocurile educative ajută copilul să se dezvolte versatil. Jucăriile Educa garantează o distracție pe cinste pentru întreaga familie.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...