Cod: EH27005 Categorie: Jucării educative din lemn
  În stoc
111 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jucăria din lemn cu ciocan Hammering Bench de la producătorul german Eichhorn este o jucărie didactică atemporală pentru băieții și fetițele de la vârsta de 12 luni. Frumoasa jucărie este realizată din lemn de fag de ce mai bună calitate, care va aduce în camera copiilor o atmosferă veselă și plăcută. Băieții și fetele se vor distra în timp ce vor putea bate cu ciocanul 8 cilindri colorați, datorită cărora își vor exersa abilitățile motorice, viziunea spațială și, de asemenea, vor învăța mai repede să recunoască culorile. Pachetul include și un ciocan de lemn, care este adaptat mâinilor mici ale copiilor.

Jucăriile pentru copii sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, dezvoltă activitatea creierului, își modelează personalitatea, și abilitățile. Jucăria din lemn cu ciocan este realizată în culoarea roșie vibrantă, care îi va ajuta să distingă culorile. În timp ce vor bate cu ciocanul colindrii colorați, vor învăța să estimeze înclinația și forța corectă a impactului. Drept urmare, câștigă încrederea în sine, învață să se bazeze pe ei înșine și să rezolve mai repede orice fel de sarcină. În producția și prelucrarea lemnului, au fost respectate cele mai înalte standarde de calitate, jucăriile îndeplinesc criteriile stricte de calitate, prin urmare sunt sigure pentru joaca mai multor copii. Dimensiunile produsului sunt de 9*13*24 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • jucărie din lemn cu ciocan de calitate superioară
  • 8 cilindrii colorați din lemn 
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 12 luni

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...