Cod: EH17034 Categorie: Bariere de protecție și saltele de joacă
  În stoc
323 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Centrul de activități din lemn Baby Gym de la producătorul german de top Eichhorn este o jucărie excelentă pentru toți bebelușii de la 3 luni. Frumosul centru de activități este realizată din lemn de fag de cea mai bună calitate, datorită căruia este foarte rezistent și stabil. Aspectul natural atemporal combinat cu culorile vesele, va lumina și înveseli fiecare cameră, copilașii se vor juca într-o atmosferă confortabilă și plăcută. Cei mici vor avea la dispoziție diferite activități care îi vor distra timp îndelngat. Aceștia vor putea explora iepurașul din lemn cu urechi de pluș, se vor putea jucă cu cercurile și biluțele colorate, vor învață forme și culori noi. În timpul jocului, părinții le pot spune povești fericite din viața iepurașului zburdalnic, datorită cărora vor avea o experiență și mai fericită.

Jucăriile de pe centrul de activități vor impresiona băieții și fetițele, le vor oferi activități excelente pentru dezvoltarea abilităților motorice. Materialul utilizat în producție îndeplinește criterile și standardele stricte, astfel încât bebelușii să se poată juca în cele mai sigure condiții. Culorile colorate și strălucitoare de pe jucării sunt adaptate nevoilor celor mici, care vor învăța să recunoască mai repede culorile individuale ale spectrului. De la o vârstă fragedă, ei își dezvoltă viziunea spațială, gândirea logică, imaginația și creativitatea. Prin intermediul centrului de activități din lemn Eichhorn, copiilor dvs. un colț de joacă preferat, în care vor petrece ore întregi. Dimensiunile produsului sunt de 46*56*42 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...