Cod: SM316204 Categorie: Jucării pentru bebeluși
  În stoc
151 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jucăria Smoby Cotoons este un set de jucării decorative pentru copii, care luminează şi redă sunete – steaua deasupra pătuţului şi luna pentru bebeluși. Este destinat pentru cei mai mici bebeluşii de la 0 luni. Steaua si luna, redă o melodie plăcută bebeluşilor, care le atrage atenţia pentru mai mult timp, astfel oferindu-le distracţie. Jucăria pentru bebeluşi – steluță deasupra pătuţului, luminează şi redă o melodie plăcută aceasta ajutând la creerea unei atmosfere plăcute. Muzica serveşte pentru liniştirea si adormirea micuţilor. Luna are o lumina filtrată, astfel ca bebelușul să nu trebuiască să adoarme în întuneric. Pe lângă aceasta redă o melodie plăcută. Steluța şi luna pentru bebeluşi au un design frumos. Steluța pentru bebeluși este albă, cu mâner albastru, având o stea mai micuţă albastră la capătul şnurului, de care se poate trage. Steluța pentru copii are o imagine intereasantă gândăceilor Chowing.

Steluța pentru bebeluși se poate porni prin tragerea şnurului spre jos. Aceasta se decuplează automat cănd tot şnurul se răsuceşte în interior. Steluța care luminează funcţionează cu baterii AAA/LR6. Bateriile nu sunt incluse în pachet. Luna este de culoare albă cu gândăcelul Chowing de culoare albastră. Se porneşte şi opreşte de la butonul lateral. Luna care luminează  funcţionează cu baterii AAA/LR6. Bateriile nu sunt incluse în pachet. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care produce jucării de calitate şi care foloseşte materiale nedăunătoare sănătăţii. Produsele Smoby sunt de foarte bună calitate, deţin Certificate Europene de calitate. Materialul din plastic a produsului este de calitate şi are o suprafaţă catifelată.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...