Cod: SM145200 Categorie: Mese de fotbal
  În stoc
797 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Masa de fotbal de calitate Nr.1, provine din Franţa de la producătorul SmobyMasa de fotbal are un design modern și o construcție stabilă, robustă, astfel că, poate rezista și la un tratament mai puțin delicat. Cele 4 tije telescopice cu mâner negru, confortabil vor oferi o manevrare ușoară pentru 2-4 jucători.Corpul mesei de fotbal s-a fabricat din lemn, astfel că, aceasta are o culoare naturală de lemn. Suprafaţa de joc este imitaţia unui gazon adevărat de fotbal împreună cu linii marcate. Masa de fotbal este dotată cu o poartă încorporată și cu un panou de scoruri pe ambele părți.

Masa de fotbal este foarte populară în rândul copiilor , dar și al adulților atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber. Cu masa de fotbal, jucătorii își vor putea exersa reflexele, instruindu-și astfel  rapiditatea, precizia și atenția. Producătorul franțuzesc Smoby garantează calitatea înaltă a fiecărui produs, dar nu numai a produselor din categoria meselor de fotbal. Masa de fotbal este foarte echilibrată şi conţine două mingi de plută de calitate. Dimensiunea mesei de fotbal este de 130*85*84 cm, iar terenul de joc este de 95*59 cm. Recomandat copiilor de la vârsta de 8 ani.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...