Cod: BIG55815 Categorie: Odrážadlá od 18 mesiacov
313 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Mașina de pompieri Maxi Firetruck Power Worker este un vehicul original care va distra toți copiii de la 2 ani când se vor juca de-a pompieri. Mașina de pompieri are roți din cauciuc negre, datorită cărora copilul nu va zgâria podeaua în timpul jocului și are, de asemenea, un tun cu apă real, care poate fi rotit și reglat în înălțime. Arată cu adevărat realist, este confecționată în combinația de culori roșu-gri din materiale durabile de plastic de înaltă calitate. Mașina este robustă, copilul se poate așeza cu îndrăzneală pe un scaun confortabil și poate începe o acțiune de salvare. Mașina poate fi condusă în interior și în exterior.

Funcția tunului de apă îi va distra pe copii timp de ore întregi, iar în timpul jocului se vor simți ca niște adevărați pompieri și salvatori. Rezervorul de apă are o capacitate de până la 0,75 litri de apă și copilul dvs. poate începe să stingă focul cu o simplă apăsare pe buton. Vehiculul de salvare modern este foarte ușor de curățat, în caz de nevoie îl puteți spăla pur și simplu sub apă curentă. Dimensiunea mașinei de pompieri este de 46*33*33 cm. Are margini rotunjite, iar suprafața sa este plăcută la atingere, astfel încât copilul să se poată juca în maximă siguranță. Datorită filtrului UV, jucăria își păstrează aspectul frumos chiar și după ani, culorile sunt protejate de lumina directă a soarelui.

Acest vehicul de lucru cu tunuri de apă dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Atât băieții cât și fetele se joacă cu drag jocurile de profesii, apropiindu-se de lumea adulților. Își îmbunătățesc abilitățile motoriice și gândirea logică atunci când manipulează mașina de lucru. Jocurile profesionale evocă un sentiment de responsabilitate la copii, iar aceștia învață să coopereze cu prietenii lor. Mașina de pompieri BIG este implicată în dezvoltarea versatilă a copilului.

Mașina de pompieri BIG cu două părţi a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland, în conformitate cu normelor severe de siguranță GS. Firma germană BIG este un producător de jucării de top care sunt premiate la nivel internațional. Logoul mărcii este un bivol, care simbolizează puterea, rezistenţa şi masivitatea - aceste fiind și trăsăturile caracteristice ale mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt și nedăunătoare sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este producătorul BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...