Cod: SM257727 Categorie:
  În stoc
66 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de trei mașinuțe Imagin Car pot fi atașate una de celălaltă și include figurine Cotoons detașabile, fiecare având o formă diferită în partea de jos. Fiecare mașinuță contine o figurină Cotoons - o zebră mov-alb Punky, floarea galbenă cu portocaliu Tulip si tigru portocaliu-maro, care sunt eroii serialelor Cotoons de la producătorul Smoby. Figurinele de jucărie din plastic pentru copii au dimensiuni de 8 *34 *10 centimetri. Această jucărie unică captează instantaneu atenția copilului dvs. și se va juca cu ea o perioadă lungă de timp. Pachetul conține 3 bucăți de mașinuțe.

Mașinuțele frumoase pentru copii sunt în culori diferite. Joaca copiilor cu această jucărie dezvoltă abilitățile motorice și creativitatea copiilor. Este o jucărie sigură pentru copii de la 12 luni. Piesele individuale sunt plăcute la atingere și au margini rotunjite. Jucăria este realizată din material de plastic nedăunător spnătății. Producătorul franțuzesc de jucării Smoby este un producător de jucării renumit, care sunt unice și de cea mai bună calitate. Este un produs european de calitate care are un certificat de calitate și care respectă standardele europene stricte.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...