Cod: K971601 Categorie: Jucării pentru pătuț
  În stoc
101 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Mingea de pluș cu pisicuță pentru dezvoltarea abilităților motorice din colectia Stimuli de la compania franceza Kaloo este cadoul ideal pentru fiecare bebelus inca de la nastere. Mingea special concepută în cooperare cu terapeuții copiilor va ajuta la stimularea și dezvoltarea completă a simțurilor copiilor. Mingea în varianta galbenă este confecționată din material textil moale, care este blând cu pielea sensibilă a copiilor. Mingea din material textil este împărțită în 8 părți sub formă de petale, ceea ce facilitează prinderea mai ușoară de către cei mici. Astfel, cei mici își îmbunătățesc rapid abilitățile motorice, iar la o vârstă mai înaintată își pot dezvolta și abilitățile motorice cu ea. Cănd pisicuța de pluș este trasă, începe să vibreze și copilul va câștiga astfel jucăuș o nouă experiență senzorială.

La producerea mingii au fost folosite diferite tipuri de țesături, care le permit bebelușilor să descopere noi senzații tactile, culorile contrastante și un model de stup dezvoltă și vederea copilului. Mingea din material textil este prevazută cu un snur, astfel incat o puteti agata peste patul bebelusului. Mingea moale va atrage atentia copilului dvs., indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta, copiii se pot juca cu ea fara teama. La această jucărie de pluș, nu trebuie să vă temeți în cazul în care copilul o bagă în guriță, lucru care cei mici îl fac dstul de des pentru a explora obiectele. Fiecare produs Kaloo este testat și îndeplinește cele mai înalte standarde. Mingea poate fi curățată confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°, fără folosirea de înălbitori și balsam, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei. Pisica de pluș din linia Stimuli sprijină copilul în stadiile incipiente ale dezvoltării sale prin diverse jocuri senzoriale.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...