Cod: B56801 Categorie: Olițe
79 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

De acum înainte obișnuirea pe oliță nu va fi un chin. Ca să vă obișnuiți mai ușor copilașul pe oliță, marca BIG vă oferă o oliță minunată în forma unei mașinuțe cu un volan, care se rotește și claxon. Olița roşie BIG în formă de mașinuță are scaun format ergonomic și spătar înalt ca, copilașul să stea stabil și confortabil dacă va sta un timp mai îndelungat pe WC. Volanul alb îl va distra și îl poate roti în două părți, iar dacă este gata va putea semnaliza aceasta și cu un sunet de claxon. Olița este decorată cu abțibilduri ca să ne amintească de o mașină reală de curse. 

Datorită designului său adânc din oliță nu va curge nimic afară astfel că, și părinților le va fi mai ușor cu, curățarea. Interiorul oliței se poate scoate așadar folosirea oliței BIG este foarte ușoară față de olițele tradiționale. Marca BIG este atentă la siguranța produselor sale, materialele folosite sunt nedăunătoare sănătății și reciclabile, nu dăunează mediului. Tehnologia folosită garantează siguranța  produselor față de copii. Oliţa roşie BIG pentru copii are fiecare colț rotunjit, care minimalizează posibilele răniri. Produsele BIG sunt testate în instituții independente, care susțin și mai mult calitatea produselor. Marca BIG oferă 3 ani de garanție pentru produsele sale.

Oliţa roşie în formă de maşină cu abțibilduri de mașină a fost testat de institutul german TÜV Rheinland potrivit cu standardele stricte GS. Producătorul german BIG fabrică jucării de top, care dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale astfel că, materiile prime nu sunt doar de calitate, ci și nedăunătoare sănătății. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricare și jucării, care se potrivesc cu cerințele copiilor - aceasta este marca BIG. 

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...