Cod: SM211333 Categorie: Jucării pentru bebeluși
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul de bebe Smoby este o păpuşă muzicală de noapte Chowing Cotoons cu pernă. A fost fabricată pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni. Păpuşa pentru cei mici redă melodii plăcute care vor distra şi vor capta atenţia bebeluşilor pe o perioadă lungă de timp. Păpuşa luminoasă Chowing pentru copii luminează şi redă muzică plăcută pentru cei mici, ceea ce va ajuta la crearea unei atmofere plăcute. Muzica jocului pentru bebeluşi este perfectă pentru liniştirea şi adormirea micuţului.

Păpuşa Chowing pentru bebluşi este un joc cu design frumos pentru cei mai mici copii, are culoare roz şi un corp în forma unei perne. Păpuşa luminoasă pentru bebeluşi se poate porni/opri cu un buton care este situat în partea de jos a jocului. Păpuşa luminoasă Chowing Cotoons funcţionează cu 3x baterii AAA/LR03. Bateriile nu fac parte din pachet. Smoby este o marcă franceză faimoasă care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii din materiale inofensive pentru sănătate. Produsele Smoby sunt de foarte bună calitate şi au certificat european de calitate. Materialul de textil şi plastic ale produselor sunt de calitate şi catifelate la atingere.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...