Cod: SM211087 Categorie: Jucării cu sunete
  În stoc
111 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Instrumentul muzical, pianul pentru copii de la Smoby, funcționează pe baterii și redă diferite sunete. Instrumentul muzical electronic produce sunete frumoase care captează atenția fiecărui copil pentru ore întregi. Pianul pentru copii are clape colorate, de albastru, verde, portocaliu și roșu. În partea de sus a pianului pentru copii, sunt câteva figurine frumoase Cotoons - floarea Tulip, zebra Punky și broasca Wabap, care după aăpăsare, redau sunete frumoase. Figurinele le puteți mișca și sunetele pe care le redau acestea, vor impresiona bebelușii din primul moment. Prin joacă, copilul învață să memoreze sunetele, să le distingă unul de celălalt, să distingă culorile, ritmul și melodia.

Jucăria pentru cei mai mici copii este potrivită de la 12 luni. Are un design frumos și este fabricată din plastic de înaltă calitate cu margini rotunjite. Plasticul este în același timp catifelat la atingere. Produsele Smoby sunt de calitate înaltă și dețin certificate europene de calitate. Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă cu producerea jucăriilor de cea mai bună calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Dimensiunile pianului pentru copii sunt de 18*27*8,5 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...