Cod: SM211108 Categorie: Piste de mașini pentru copii
90 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Mini pistă de maşini de sărit Vroom Planet de la producătorul francez Smoby. Conţine componente mecanice mobile, cum este de exemplu pista de curse pentru copii cu o rampă de lansare în mijlocul acesteia. Cu ajutorul acestui sistem maşinuţa se roteşte spre unul dintre cele trei rampe de lansare, iar după apăsarea butonului maşina porneşte cu viteză înainte. Fiecare maşinuţă mai mică din seria Vroom Planet se potriveşte pe rampă, aceastea nu sunt incluse în preţ.

Pista de curse pentru băieţi este fabricată din materiale de calitate şi nedăunătoare sănătăţii, cu culori uluitoare şi vii. Forma rotunjită pentru siguranţă şi designul sunt concepute în special pentru copiii mici, la fel ca orice altă maşinuţă mică din seria Vroom Planet. Rampa de lansare poate fi completată excelent cu pista de maşini deja existentă, dar pot fi folosite şi separat. Renumitul producător francez Smoby are ani lungi de tradiţie şi experienţă în fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii pentru piaţa mondială.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...