Cod: SM210206 Categorie: Premergător
  În stoc
192 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Premergătorul și căruciorul cu scaun de mașină 3în1 din seria MiniKiss de la producătorul francez Smoby este potrivit pentru toate fetițele și păpușile lor de la 12 luni. Jucăria multifuncțională în culori plăcute de gri, verde, portocaliu și alb ajută copiii în realizarea primilor pași, datorită premergătorului. Se sprijină de el, capătă încredere și dobândesc cu ușurință mișcările adecvate. Datorită butoanelor de pe roți cu funcție de frânare garantează siguranța copiilor. Premergătorul servește, de asemenea, ca și un cărucior în care fetița dvs. își poate plimba păpușa în 2 poziții - datorită scaunului rotativ, păpușa poate fi așezată în direcția de mers sau față în față cu copilul. Copilul învață să meargă în timp ce se joacă și comunică cu păpușa sa.

Căruciorul pentru păpuși este decorat pe margini cu imaginile amuzante ale animăluțelor și se potrivește perfect cu păpușile în costume de animăluțe din ediția MiniKiss (iepuras, căprioară, vulpe). Centura de siguranță protejează păpușa să nu cadă din scaun. Mânerul ergonomic este complet adaptat mâinilor copilului. Scaunul detașabil servește ca un scaun practic pentru mașină, care este ușor de transportat și care poate fi luat cu păpușa în vizite și excursii. Înălțimea jucăriei este de 47 cm, iar dimensiunile sale generale sunt de 50*45*47 cm. Papușa nu este inclusă în pachet.

Joaca cu păpușile este populară printre copii, mai ales printre fetițe. Pe lângă distracție, oferă și multe oportunități pentru creștere și dezvoltare. Îngrijindu-și păpușile, se apropie jucăuș de lumea adulților. Își îmbunătățesc abilitățile motrice fine, abilitățile manuale, precum și abilitățile lingvistice și de comunicare, atunci când inventează diferite povești. Smoby este un renumit producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul este durabil, rezistent, dar în același timp moale și plăcut și catifelat la atingere pentru mâinile delicate ale copilului. Procesul de producție al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...