Cod: EDU18215 Categorie: Puzzle cu 100-300 de bucăți
  În stoc
45 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle pentru copii Dragon Ball este un mod ideal de distracție pentru băieții și fetele de la 8 ani. În pachet se află în total 200 de piese de puzzle, din care se va asambla o imagine de dimensiuni 40*28 cm. Puzzle-ul cu motivul personajelor din desenele japoneze, ese fabricat din carton de calitate, iar piesele sunt de dimensiuni mai mari. După asamblare, copiii se vor bucura de eroii Dragon Ball, pe care îi cunosc de pe ecranele TV. Piesele individuale de puzzle, sunt de dimensiuni mai mari și permit o manipulare mai ușoară.

Producătorul Educa fabrică în primul rând puzzle-uri și jucării cu caracter educativ. Printre ofertele sale se află numeroase puzzle-uri frumoase, care nu pot lipsi din nicio colecție de puzzle-uri. Printre ofertele producătorului Educa nu găsiți doar puzzle-uri de calitate, ci și jocuri de societate pentru fiecare vârstă, care de asemenea nu pot lipsi din setul dumneavoastră. 

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...