Cod: EDU18319 Categorie: Puzzle cu 100 de bucăți
  În stoc
45 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul pentru copii Distroller, de la producătorul spaniol Educa, va încânta băieții și fetițele de la vârsta de 4 ani. Pachetul conţine 2x48 piese, care vor forma două imagini diferite cu personajele vesele ideale pentru fetițe. Piesele puzzle-ului sunt fabricate din carton de calitate, iar datorită numărului pieselor, acestea sunt de dimensiuni mai mari. După asamblare puzzle-ului, copiii creativi se pot distra cu imaginile desenelor animate, care sunt cunoscute în întreaga lume. Aceste puzzle-uri sunt acoperite cu imagini frumoase în culori vibrante.

Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ. În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate, care nu pot lipsi din  colecţia copiilor. Producătorul Educa se ocupă de fabricarea puzzle-urilor de cea mai bună calitate, dar realizează și jocuri de societate pentru copii de diferite vârste, care nu pot lipsi nici ele din colecție. 

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...