Cod: EDU17147 Categorie: Puzzle progresiv pentru copii
  În stoc
40 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul pentru copii cu motivul Salvatorilor de animale, oferă bucurie pentru fiecare copil de la vârsta de 3 ani. Pe puzzle pot fi observate imaginile drăguţe ale animalelor. După asamblarea pieselor copilul va avea 4 imagini, pe care se află animale sălbatice în habitatul lor natural, care trăiesc în sălbăticie şi fac ce vor ei. Puzzle-ul, după asamblare, poate fi dezasamblat din nou în bucăţi şi stocat în cutia sa. Cu acest joc copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, dar se va îmbunătăţi în mare măsură chiar şi atenţia la detalii şi concentrarea lui.

Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile imaginii asamblate sunt 16*16 cm. Pachetul conţine 4 feluri de puzzle-uri - cu 6, 9, 12 şi respectiv 16 piese. Datorită varietăţii numărului de elemente, acest puzzle creşte împreună cu copilul, astfel asigură distracţia lui pe câţiva ani. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate. Se potriveşte cerinţelor de siguranţă - deci, este sigur pentru copii. Puzzle-ul este ornat cu imaginea lipită şi colorată a animăluţelor vesele. Unele piese de puzzle au dimensiuni mari mari pentru a fi mai uşor de manipulat. Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ.V

În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...