Cod: EDU18881 Categorie: Puzzle din lemn Disney
  În stoc
55 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle din lemn pentru copii cu motivul desenelor animate animate Pixar și Disney de la producătorul spaniol Educa, este cadoul ideal pentru toți băieții și fetițele de la 5 ani. Imaginea puzzle-ului conține personaje animate populare, care au câștigat popularitate în rândul copiilor din întreaga lume. Când sunt asamblate, puzzle-urile formează o singură imagine cu eroi animați. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt realizate din lemn de calitate. Ele îndeplinesc standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii. Jocul copiilor cu aceste puzzle-uri dezvoltă în mod adecvat imaginația, creativitatea și dexteritatea manuală a copiilor, cultivând un sentiment de detaliu și concentrare.

În ambalaj se află 100 de piese. Aceste puzzle-uri sunt lipite cu imagini frumoase și vesele, așa că cei mici se vor distra la maxim cu ea. Piesele individuale ale puzzle-ului au fost realizate în dimensiuni mai mari în vederea manipulării mai ușoare. După asamblarea puzzle-ului, acesta se poate plia și așeza înapoi în cutie. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 36*26 cmEduca s-a specializat mai ales pe fabricarea puzzle-urilor și jocurilor educative. 

Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...