Cod: EDU15560 Categorie: Puzzle cu 500 de bucăți
  În stoc
45 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi cu motivul Marvel Heroes. Motivul puzzle-ului a fost inspirat de eroii benzilor desenate din studioul Marvel și anume X-Men, Hulk, Silver Surfer, Spiderman și mulți alții. Imaginea îl va face fericit pe orice fan de benzi desenate. Ambalajul conţine 500 piese de puzzle. Prin aranjarea pieselor puzzle-ului, la locul potrivit se va forma o imagine completă. Piesele puzzle-ului s-au fabricat din material de înaltă calitate, care corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, nu reprezintă un pericol nici pentru copii, nici pentru adulţi. Acest puzzle este destinat copiilor și adulților și conține ilustrații minunate cu diferite motive. Dimensiunea mai mare a unor piese de puzzle ajută la o asamblare mai ușoară.

Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea de calitate excepţională şi cu un design minunat străluceşte în culori deschise şi autentice. După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Această jucărie sub formă de puzzle are un efect pozitiv asupra fanteziei, imaginației, îndemânării, atenţiei și concentrării copilului. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 48*34 cm. 

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative.  Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...