Cod: EDU19669 Categorie: Puzzle pentru copii
  În stoc
50 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul pentru copii Once upon a time cu motivul unor personaje de basm care vor încânta copiii de la 2 ani. Acest puzzle contine 19 piese. După asamblare formează cinci imagini cu un număr diferit de piese. Puzzle-urile sunt realizate din materiale de înaltă calitate și respectă standardele de siguranță. Aceste puzzle-uri progresive sunt lipite cu imagini frumoase și vesele. Piesele individuale sunt mai mari pentru o manipulare mai ușoară.

Jocul copiilor cu aceste puzzle-uri dezvoltă în mod corespunzător imaginația, creativitatea și dexteritatea manuală a copiilor. În timp ce asamblează, își dezvoltă simțul detaliului și al concentrării, cunosc personaje celebre din basme .Jucându-se cu aceste puzzle-uri pentru cei mai mici copii, copiii își antrenează abilitățile motorice și își dezvoltă sensibilitatea tactilă. Educa este specializată în principal în producția de puzzle-uri și jocuri educaționale. Compania Educa oferă multe puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...