Cod: EDU14827 Categorie: Puzzle cu 4000-8000 de bucăți
  În stoc
227 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi cu motiv The World Executive Map. Motivul puzzle-ului este inspirat de o hartă a lumii, minunată, colorată și cu detalii frumoase.Imaginea ilustrează diferite locuri ale lumii pe, Pământ. Puzzle-ul poate servi ca un instrument excelent de învățare. Ambalajul conţine 4000 piese de puzzle. După asamblarea pieselor puzzle-ului la locul potrivit va forma o imagine completă. Puzzle-ul s-a fabricat din material de înaltă calitate şi corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, nu reprezintă un pericol nici pentru copii, nici pentru adulţi. Acest puzzle este destinat copiilor și adulților și conține ilustrații cu diferite motive, care ilustrează imagini faimoase despre animale şi obiecte, scene şi fotografii.

Dimensiunea mai mare a unor piese de puzzle ajută la o asamblare mai uşoară. După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Cu ajutorul puzzle-ului această jucărie are un efect pozitiv asupra fanteziei, imaginației, îndemânării, atenţiei la detalii și concentrării copiilor. Puzzle-ul este potrivit de la 15 ani. Mărimea imaginii după asamblare este de 136*96 cm. Producătorul Educa s-a profilat în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. În gama sa se găsesc numeroase puzzle-uri cu ilustraţii minunate pentru orice vârstă, care nu pot lipsi nici din colecţia dumnevoastră.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nici din nicio colecţie. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi întotdeauna întreg.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...